2009. augusztus 7., péntek

Előkészületek

Javában folynak. Túl vagyok a szerződésátvételen, vízumkérelmen, repjegyvásárláson, már csak a hajóorvosi vizsgálat maradt hátra. Mostanig halasztottam az írást, mert nem volt kedvem írni a rengeteg adminisztrációs dologról, fölösleges körökről és kiadásokról. Ha minden jól megy, szeptember 5-én repülök és 6-án már felszállok a Valorra.

5 megjegyzés:

  1. Izgatottan várom a sorsod további alakulását. Mi, földi halandók, akik nem merünk hajóra szállni, erősen drukkolunk neked. Úgyhogy minden jó és rossz hírt ide kérünk feljegyezni!

    VálaszTörlés
  2. Persze, a szabad óráidban nagyon sokat fényképezz, és rakd felfele folyamatosan a képeket. Mindenhonnan, mindenfélét.

    VálaszTörlés
  3. El ne felejts minden nap több fényképet készíteni, és azokat rendszeresen közzé tenni. Ha már nem lehetek veled, legalább lássak világot a képeid által!

    VálaszTörlés
  4. No, kellően fel vagy már pörögve? Mert mi igen. Izgulunk érted és minden jót kívánunk. Kérlek, mindennap írj, ha csak egy-két mondatot is.

    VálaszTörlés
  5. Ma indulsz... Nyilván van most ezer bajod, búcsúzkodsz mindenkitől, nem is várható el, hogy most a blogon lógj. De mi, háttér-barátaid ide várunk, várjuk a híreket, élményeket, képeket. A Jó szelet kapitány mintájára: Jó szelet, Tyukikám!

    VálaszTörlés